Chester Hill Library

Library Refurbishment and Upgrade

The Library and building, while plagued with various maintenance and design issues, has grown around an existing tree in the central courtyard space which has been a favorite retreat for the users of the facility for over 20 years. Our scheme creates a visual link between the central courtyard and the street through the relocation of the public entry along the façade, giving the building a sense of arrival that is currently lacking

Location: Chester Hill, NSW
Status: Completed 2013
Services Provided: Design Development and Documentation; DA and CC Documentation; Coordination of Consultants; Consultant and Contract Administration during Construction.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt